Top

Newborn session

INVESTERINGEN

"Jeg fortrød vi tog billeder af dig dengang" - sagde ingen nogensinde!

Når du booker en Newborn session, eller en af mine andre sessioner for den sags skyld,
så laver du en investering i fremtiden.
Sammen skaber vi minder, minder som følger jer resten af livet, og i generationer videre.
Billeder er med til at bevare mindet om en person, et liv, en sjæl som har eksisteret.

DINE BILLEDER ER EN INVESTERING!

Jeg tager stor ære i at skabe smukke tidsløse billeder som kan nydes resten af livet.
Jeres tid hos mig, om det er 1 time eller 3, skal være en god oplevelse
som man husker tilbage på med glæde.
Min erfaring giver mig ro til at skabe en tryg og behagelig atmosfære.
Jeg kan godt forstå at det kan være svært at overlade dit nyfødte barn i armene hos en fremmede person, men når du kommer hos mig, skal der ikke være tvivl om
at jeg har jeres barns sikkerhed i første prioritet!
Jeg presser aldrig et barn i opstillinger, hvis jeg kan mærke den mindste smule ubehag hos barnet.
Jeg tager mig altid god tid til at mærke efter, om f.eks. barnet er smidig eller har stive muskler,
som kan være forårsaget af en hård fødsel.
Hvert barn er forskelligt og derfor kan der være tilfælde hvor jeg fravælger en opstilling.

Jeg lytter meget gerne til jeres ønsker og vil forsøge at opfylde jeres ønsker på bedste vis!
Vurderer jeg, på et tidspunkt i sessionen, at det ikke er muligt at fotografere den lille,
vil vi aftale en ny tid.
Dette kan f.eks. være hvis barnet er meget påvirket af mavesmerter eller, på anden måde,
er meget urolig.
Jeg ønsker tilfredse kunder og det indebærer nogle gange, en aftale om en ny tid.

For at være sikker på at have en tid dig jer, anbefaler jeg at du booker tid til din newborn session allerede mens du er gravid (gerne i 2 trimester).

BEMÆRK VENLIGST AT DU OGSÅ KAN BOOKE EN NEWBORN MINISESSION LIGE HER

"For en lille uges tid siden var vi på besøg hos Amanda. Hun satte med det samme en behagelig stemning og min datter på 6 mdr blev hurtigt helt betaget af Amanda.
Jeg er så imponeret over den kontakt Amanda havde med min datter, og hun var enormt omsorgsfuld, motiverende og energisk.
Vi kan nu se det flotte resultat, og nøj hvor er vi bare 2 stolte forældre.
Jeg kunne ikke lade være med at få tårer i øjene, for hvor bliver man bare stolt.
Tusind tak for at have foreviget vores datters 6 mdrs fødselsdag!
Vi glæder os til at der kommer en anledning igen, hvor vi kan komme ned og besøge dig!" 

Carina Runekær

5.0
2018-03-31T20:17:33+00:00

Carina Runekær

"For en lille uges tid siden var vi på besøg hos Amanda. Hun satte med det samme en behagelig stemning og min datter på 6 mdr blev hurtigt helt betaget af Amanda. Jeg er så imponeret over den kontakt Amanda havde med min datter, og hun var enormt omsorgsfuld, motiverende og energisk. Vi kan nu se det flotte resultat, og nøj hvor er vi bare 2 stolte forældre. Jeg kunne ikke lade være med at få tårer i øjene, for hvor bliver man bare stolt. Tusind tak for at have foreviget vores datters 6 mdrs fødselsdag! Vi glæder os til at der kommer en anledning igen, hvor vi kan komme ned og besøge dig!" 

"Fantastisk oplevelse!
Amanda var lige fra start meget imødekommende, nede på jorden og man følte sig virkelig velkommen.
Vi var godt informeret inden vi kom, og hun var godt forberedt. Der var ingen stress eller jag og vi fik den tid vi havde brug for inden vi gik igang.
Man kan trygt overlade sin lille baby til Amanda. Hun er så sød, tålmodig og rolig. Det var i hvertfald ingen sag for Valdemar at falde i søvn i hendes arme 
Vi har fået nogle fantastiske billeder! Vi kører gerne fra Esbjerg til Randers igen for at få taget flere billeder!
Vi kan varmt anbefale Amanda! Yderst professionel og virkelig dygtig!"

Louise Storgaard Pedersen

5.0
2018-04-05T10:22:30+00:00

Louise Storgaard Pedersen

"Fantastisk oplevelse! Amanda var lige fra start meget imødekommende, nede på jorden og man følte sig virkelig velkommen. Vi var godt informeret inden vi kom, og hun var godt forberedt. Der var ingen stress eller jag og vi fik den tid vi havde brug for inden vi gik igang. Man kan trygt overlade sin lille baby til Amanda. Hun er så sød, tålmodig og rolig. Det var i hvertfald ingen sag for Valdemar at falde i søvn i hendes arme  Vi har fået nogle fantastiske billeder! Vi kører gerne fra Esbjerg til Randers igen for at få taget flere billeder! Vi kan varmt anbefale Amanda! Yderst professionel og virkelig dygtig!"

"Har været til gravid photoshoot i 2016 og lige været til babysession her ved 3 mdr. med vores lille pige.
Begge gange, en utrolig god oplevelse. Man bliver mødt med åbenhed, professionalisme og hun sørger for, at det hele bliver en naturlig og god oplevelse.
Dette er uanset, om det er en selv der står uden tøj på i hendes studie eller man leger flue på væggen og hjælper ved ens barns.

Hun er god til, at omsætte ens gode ideer til virkelighed ud fra hendes stil.
Vi kan klart anbefale hende til alle."

Henriette Grøn

5.0
2018-04-05T10:21:53+00:00

Henriette Grøn

"Har været til gravid photoshoot i 2016 og lige været til babysession her ved 3 mdr. med vores lille pige. Begge gange, en utrolig god oplevelse. Man bliver mødt med åbenhed, professionalisme og hun sørger for, at det hele bliver en naturlig og god oplevelse. Dette er uanset, om det er en selv der står uden tøj på i hendes studie eller man leger flue på væggen og hjælper ved ens barns. Hun er god til, at omsætte ens gode ideer til virkelighed ud fra hendes stil. Vi kan klart anbefale hende til alle."

"Amanda gjorde en utrolig grænseoverskridende overvindelse til en rigtig god oplevelse. At der derudover kom rigtig fine billeder ud af det, må siges at være et ganske stort plus. Fantastisk dygtig og behagelig fotograf, som vi helt sikkert også vil benytte når baby rykker ud på den anden side af maven "

Kathrine Egeberg

5.0
2018-04-05T10:21:26+00:00

Kathrine Egeberg

"Amanda gjorde en utrolig grænseoverskridende overvindelse til en rigtig god oplevelse. At der derudover kom rigtig fine billeder ud af det, må siges at være et ganske stort plus. Fantastisk dygtig og behagelig fotograf, som vi helt sikkert også vil benytte når baby rykker ud på den anden side af maven "

"Sikke en fantastisk oplevelse vi har haft i dag 
En fuldstændig outstanding service, en omsorg og kærlige hænder overfor vores lille baby ud over det sædvanlige, og bare en utrolig rar person.
Varm varm anbefaling herfra."

Fie Bentsen

5.0
2018-04-05T10:20:57+00:00

Fie Bentsen

"Sikke en fantastisk oplevelse vi har haft i dag ✨ En fuldstændig outstanding service, en omsorg og kærlige hænder overfor vores lille baby ud over det sædvanlige, og bare en utrolig rar person. Varm varm anbefaling herfra."

"Jeg kan på det varmeste anbefale at få taget billeder hos Amanda. Det var en rigtig god oplevelse og hun var yderst professionel.
Jeg kunne i sær godt lide, at hun var vel forberedt og at man har mulighed for at bruge egne personlige ting ligesom hun har fine rekvisitter til rådighed
Det hele foregik stille og roligt og på barnets præmisser. Jeg kommer gerne igen. Tak for de fine billeder."

Astrid Lundø Hansen

5.0
2018-04-05T10:20:23+00:00

Astrid Lundø Hansen

"Jeg kan på det varmeste anbefale at få taget billeder hos Amanda. Det var en rigtig god oplevelse og hun var yderst professionel. Jeg kunne i sær godt lide, at hun var vel forberedt og at man har mulighed for at bruge egne personlige ting ligesom hun har fine rekvisitter til rådighed Det hele foregik stille og roligt og på barnets præmisser. Jeg kommer gerne igen. Tak for de fine billeder."

"Jeg har dags dato modtaget login til billederne som blev taget af min lille bøf. Selvom det var en konkurrence tog Amanda fotograferingen super seriøst.
For fanden altså jeg blev rørt, der er intet som billeder af ens guld. Men trode ikke jeg skulle få tåre i øjnene, jeg kendte jo setup og det hele.
Men Missbrown har foreviget min lille dreng på den smukkeste mest fantastisk måde.
Tusind, tusind tak Amanda, det var en fornøjelse og herfra den bedste anbefaling."

Malene Friis

5.0
2018-04-05T10:19:43+00:00

Malene Friis

"Jeg har dags dato modtaget login til billederne som blev taget af min lille bøf. Selvom det var en konkurrence tog Amanda fotograferingen super seriøst. For fanden altså jeg blev rørt, der er intet som billeder af ens guld. Men trode ikke jeg skulle få tåre i øjnene, jeg kendte jo setup og det hele. Men Missbrown har foreviget min lille dreng på den smukkeste mest fantastisk måde. Tusind, tusind tak Amanda, det var en fornøjelse og herfra den bedste anbefaling."

"Amanda har taget newborn billeder af vores datter for 3 år siden , som har været så fantastiske.
Plus hun har været ude i vores mødregruppe og tage billeder , som også var rigtige gode og virkelig professionelt udført 🙂
Amanda er en rigtig sød, kreativ og en fantastisk fotograf. Kan kun give hende de varmeste anbefalinger.
Glæder mig til at hun her i september skal tage newborn billeder af lillesøster , der gerne snart skulle melde sin ankomst.
Er så glad for Amanda valgte at starte med at fotografere igen.  Stort ros herfra!"
5.0
2018-04-05T10:19:17+00:00
"Amanda har taget newborn billeder af vores datter for 3 år siden , som har været så fantastiske. Plus hun har været ude i vores mødregruppe og tage billeder , som også var rigtige gode og virkelig professionelt udført 🙂 Amanda er en rigtig sød, kreativ og en fantastisk fotograf. Kan kun give hende de varmeste anbefalinger. Glæder mig til at hun her i september skal tage newborn billeder af lillesøster , der gerne snart skulle melde sin ankomst. Er så glad for Amanda valgte at starte med at fotografere igen.  Stort ros herfra!"

"Professionel, sød og dygtig!
Kan varmt anbefale Amanda. Det var en stor fornøjelse at besøge hendes studie. Resultatet blev et stort udvalg af smukke billeder.
Ville i første omgang ikke have taget billeder med maven, da jeg ofte synes at det ser for opstillet ud.
Men Amanda formår at skabe stemning og følelse i sine billeder som gør billederne meget personlige og unikke.

Endnu engang tusind tak for en fantastisk oplevelse og super flot arbejde."

Tina B. Larsen

5.0
2018-04-05T10:15:15+00:00

Tina B. Larsen

"Professionel, sød og dygtig! Kan varmt anbefale Amanda. Det var en stor fornøjelse at besøge hendes studie. Resultatet blev et stort udvalg af smukke billeder. Ville i første omgang ikke have taget billeder med maven, da jeg ofte synes at det ser for opstillet ud. Men Amanda formår at skabe stemning og følelse i sine billeder som gør billederne meget personlige og unikke. Endnu engang tusind tak for en fantastisk oplevelse og super flot arbejde."

"Amanda er dybt professionel og tager de smukkeste billeder, man nogen sinde kan forestille sig.
Det er virkelig imponerende hvad hun kan med et kamera, og hun formår at fange børnene i deres bedste vinkler.
Og sikke en tålmodighed hun har, og er helt fantastisk med børn.
Kan kun give min varmeste anbefaling."

Camilla Sørensen

5.0
2018-04-05T10:14:37+00:00

Camilla Sørensen

"Amanda er dybt professionel og tager de smukkeste billeder, man nogen sinde kan forestille sig. Det er virkelig imponerende hvad hun kan med et kamera, og hun formår at fange børnene i deres bedste vinkler. Og sikke en tålmodighed hun har, og er helt fantastisk med børn. Kan kun give min varmeste anbefaling."

Vi fik taget nogle fantastiske billeder af vores søn og er så glad for vi valgte hende hun er billig og samtidig er hun kanon dygtig til at tage billeder. Der var ingen stress og hun tog sig god tid med vores søn bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos hende, kan varmt anbefale hende
Jill Thomasen
5.0
2018-04-05T10:13:33+00:00
Jill Thomasen
Vi fik taget nogle fantastiske billeder af vores søn og er så glad for vi valgte hende hun er billig og samtidig er hun kanon dygtig til at tage billeder. Der var ingen stress og hun tog sig god tid med vores søn bestemt ikke sidste gang vi får taget billeder hos hende, kan varmt anbefale hende

"Fantastisk dygtig.
Har en unik måde at håndtere andres børn på, så man er helt rolig og tilpas!"

Jill Thomasen

5.0
2018-03-31T20:30:32+00:00

Jill Thomasen

"Fantastisk dygtig. Har en unik måde at håndtere andres børn på, så man er helt rolig og tilpas!"

"Det er altid fantastisk at komme ud og få taget billeder.
Og du har bare et fantastisk tag på børn og får altid det bedste frem i dem."

Nanja Breinholm

5.0
2018-03-31T20:29:55+00:00

Nanja Breinholm

"Det er altid fantastisk at komme ud og få taget billeder. Og du har bare et fantastisk tag på børn og får altid det bedste frem i dem."

"Jeg er fuldstændig blæst væk, det er jo helt vildt, hvad du kan gøre med et kamera, enkelte instruktioner og trygge omgivelser.  Wauw!
Jeg har hos Amanda fået taget gravidfotos og jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, at jeg kunne se så naturlig og enkelt ud på et billede.
Jeg var fuldstændig tom for ord, da vi fik billederne; for ord kan ikke beskrive billederne, og ej heller den glæde jeg er fyldt med, når jeg ser på dem!"

Marie Louise Buus

5.0
2018-03-31T20:29:26+00:00

Marie Louise Buus

"Jeg er fuldstændig blæst væk, det er jo helt vildt, hvad du kan gøre med et kamera, enkelte instruktioner og trygge omgivelser.  Wauw! Jeg har hos Amanda fået taget gravidfotos og jeg havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, at jeg kunne se så naturlig og enkelt ud på et billede. Jeg var fuldstændig tom for ord, da vi fik billederne; for ord kan ikke beskrive billederne, og ej heller den glæde jeg er fyldt med, når jeg ser på dem!"

"Billeder siger mere end 1000 ord!
Tusind tak for skøn behandling og lækre billeder der går lige i hjertet, meget mere fantastiske billeder end vi drømte om.
De varmeste anbefalinger herfra!"

Cathrine Carlson

5.0
2018-03-31T20:28:27+00:00

Cathrine Carlson

"Billeder siger mere end 1000 ord! Tusind tak for skøn behandling og lækre billeder der går lige i hjertet, meget mere fantastiske billeder end vi drømte om. De varmeste anbefalinger herfra!"

"Vi fik lavet en mini newborn session hos Amanda og kunne ikke være mere tilfreds.
Resultatet er super flot især da vi havde storsøster med som ikke var med på at skulle have taget billeder med lillesøster.
Amanda var meget imødekommende og utrolig god både til storsøster og lillesøster.
Kan kun sige det er ikke sidste gang vi bruger Missbrown."

Susan Behrens

5.0
2018-03-31T20:27:11+00:00

Susan Behrens

"Vi fik lavet en mini newborn session hos Amanda og kunne ikke være mere tilfreds. Resultatet er super flot især da vi havde storsøster med som ikke var med på at skulle have taget billeder med lillesøster. Amanda var meget imødekommende og utrolig god både til storsøster og lillesøster. Kan kun sige det er ikke sidste gang vi bruger Missbrown."

"Jeg kan kun anbefale andre gravide og nybagte forældre, at få taget billeder af Amanda.
Det var en fornøjelse af have hende til at forevige min første graviditet og efterfølgende at få taget de første billeder af vores søn

Klar anbefaling herfra!"

Anne Tolstrup

5.0
2018-04-05T10:23:09+00:00

Anne Tolstrup

"Jeg kan kun anbefale andre gravide og nybagte forældre, at få taget billeder af Amanda. Det var en fornøjelse af have hende til at forevige min første graviditet og efterfølgende at få taget de første billeder af vores søn ⭐ Klar anbefaling herfra!"
5
17

PAKKE 1 - PRIS: KR. 3500

En nyfødt session pakke 1 inkluderer: 

2-3 timers session i mit studio
Jeg gør opmærksom på at der ikke fotograferes i 3 timer. Jeg bruger meget tid på at få barnet til at sove og gør meget ud af opsætningerne.  
5 redigerede billeder  i fuld opløsning uden vandmærke (digitale filer).
Privat online galleri til udvælgelse af billeder.
Sneakpeek på sociale profiler (IG og Facebook).
► Mulighed for lån af et stort udvalg af rekvisitter, hatter, hårbånd, tæpper, wraps  og meget mere.

PAKKE 2 - PRIS: KR. 4700 

GÆLDER DE SAMME BETINGELSER SOM PAKKE 1 DOG MEDFØLGER:

► Alle redigerede billeder i fuld opløsning (digitale billeder).
Der redigeres mellem 15-20 stk. som leveres både i farve og sort/hvid
► 1 stk. lærredsprint 60x80cm inkl. i prisen. 
► Gratis søskende fotografering

Det betales depositum på kr. 300 for at sikre din tid.
Beløbet tilbagebetales ikke ved aflysning. 

Det anbefales at barnet er mellem 5-15 dage gammel ved en nyfødt session

Tillæg for søskende fotografering: kr. 350
Tillæg ved tvillinger: kr. 800
Weekend tillæg: kr. 300

Det opkræves et depositum på kr. 300 for at sikre din tid.
Beløbet tilbagebetales ikke ved aflysning.

Ønsker du også at booke en graviditetssession, kan det betale sig at booke en pakkeløsning.
Gravidsession pakke 1 + Newborn pakke 1 : kr. 4800 (spar kr. 500)
Gravidsession pakke 1 + Newborn pakke 2 : kr. 5500 (spar kr. 1000)
Gravidsession pakke 2 + Newborn pakke 1 : kr. 5800 (spar kr. 500)
Gravidsession pakke 2 + Newborn pakke 2 : kr. 6300 (spar kr. 1200)

Se et udpluk fra mine Newborn sessions lige HER og ellers kan se du en lille Behind-the-scenes fra en session her nedenfor.
Se mange flere Behind-the-scenes lige HER

    

BOOK TID ALLEREDE IDAG!

error: Indhold er beskyttet!